Brunch Bistro

BUDAPEST

Bistro_Brunch_Budapest_logo_small_300.pn

Magyar étterem a belvárosban

Brunch Bistro Budapest

Magyar Étterem Budapest Belvárosában

 

A Brunch Bistro Budapest egy új étterem Budapest belvárosában, a Szent István Bazilika és az Operaház közvetlen közelében, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A nagy teraszról csodálatos kilátás tárul a Bazilikára, bent pedig egy légkondicionált vendégtér található gyereksarokkal. Az étterem minden nap reggel 8.00 és 20.00 óra között van nyitva. Reggelit és brunchot minden nap egész nap rendelhetnek.

mindig friss

Reggeli & Brunch Budapesten

Minden nap reggel 8.00 és 20.00 óra között választhatnak reggeli és brunch étlapunkról. Tojásételeink nagy választékban rendelhetőek, találnak nálunk rántottát, omlettet, buggyantott tojást és bundáskenyeret is különböző feltétekkel. A pékárúkat minden reggel frissen sütjük és a frissen facsart narancslé, a gyümölcslevek és smoothiek is nálunk készülnek. Egészséges opciók közül is tudnak választani: granola, zabkása és chia pudding is kapható. A kávét, mely egy 100% Arabica keverék, egy helyi kézműves pörkölőben pörkölik nekünk minden héten.

szep-kartya.jpg

egészséges ételek

Ebéd

11.30-tól egy könnyű ebédet is elfogyaszthatnak nálunk. Szezonális leveseket, friss salátákat, szendvicseket, tésztákat találnak étlapunkon.

magyar és nemzetközi ízek

Vacsora

Jelenleg egész nap reggeli, brunch és ebéd étlapunkról választhatnak. Sajnáljuk, hogy vacsora étlapunk most nem elérhető.

happy hours

Koktélok

 

Számos finom koktél is felkerült étlapunkra, melyből minden nap a Happy Hour időben - 17.00 és 20.00 óra között -kedvezményesen rendelhetnek. Ha 2 koktélt fogyasztanak, akkor az olcsóbbikat ingyen adjuk.

élvezd a kilátást

Terasz

Egy 60 fős, hangulatos terasszal várjuk a kedves vendégeinket jó időben, melyről csodálatos kilátás tárul a Szent István Bazilikára.

Fizetés bank- és Széchenyi SZÉP kártyával

 

Éttermünkben bankkártyával és Széchenyi SZÉP kártyával is tudnak fizetni. Elfogadjuk az OTP, MKB és K&H SZÉP kártyákat, melynek "vendéglátás" fülével tudnak nálunk fizetni.

 
szep-kartya.jpg

együtt a csapat

Rendezvények

Éttermünkben családi és céges rendzvényeit is megszervezheti. Bővebb információ itt

Bistro_Brunch_Budapest_logo_small_300.pn

Magyar étterem