top of page
Avokádós pirítós | Brunch Bistro Budapest

Brunch Bistro

BUDAPEST

Bistro_Brunch_Budapest_logo_small_300.pn

Reggeliző étterem a belvárosban

Brunch Bistro Budapest

Reggeli, Villásreggeli & Brunch Étterem Budapest Belvárosában

 

A Brunch Bistro Budapest a város egyik legkedveltebb reggeliző étterme a belvárosában, a Szent István Bazilika és az Operaház közvetlen közelében, a Bajcsy-Zsilinszky úton. A nagy teraszról csodálatos kilátás tárul a Bazilikára, bent pedig egy légkondicionált vendégtér található gyereksarokkal. Az étterem minden nap reggel 8.00-tól van nyitva. Reggelit és brunchot minden nap egész nap rendelhetnek.

mindig friss

Reggeli & Brunch Budapesten

Minden nap reggel 8.00 órától egészen zárásig választhatnak reggeli és brunch étlapunkról. Tojásételeink nagy választékban rendelhetőek, találnak nálunk rántottát, omlettet, buggyantott tojást és bundáskenyeret is különböző feltétekkel. A pékárúkat minden reggel frissen sütjük és a frissen facsart narancslé, a gyümölcslevek és smoothiek is nálunk készülnek. Egészséges opciók közül is tudnak választani: granola, zabkása és chia pudding is kapható. A kávét, mely egy 100% Arabica keverék, egy helyi kézműves pörkölőben pörkölik nekünk minden héten.

SZEP kártya elfogadó

egészséges ételek

Ebéd

11.30-tól egy könnyű ebédet is elfogyaszthatnak nálunk. Szezonális leveseket, friss salátákat, szendvicseket, tésztákat találnak étlapunkon.

happy hours

Koktélok, csapolt sör, kíváló borok

 

Számos finom koktél is felkerült étlapunkra. Csapolt és kézműves söröket, valamint egy remek borválogatást is találnak nálunk. Minden nap a Happy Hour időben - 14.00 és 16.00 óra között -kedvezményesen rendelhetnek sört. Ha 2 sört fogyasztanak, akkor az olcsóbbikat ingyen adjuk.

élvezd a kilátást

Terasz

Egy 60 fős, hangulatos terasszal várjuk a kedves vendégeinket jó időben, melyről csodálatos kilátás tárul a Szent István Bazilikára.